Silisium magnesium jern

Ferrosilisium-magnesiumlegering av sjeldne jordarter er en silisiumjernlegering med et innhold av sjeldne jordarter i området 4,0%~23,0% og et magnesiuminnhold i området 7,0%~15,0%.

jern1
jern2

Magnesiumferrosilisiumlegering av sjeldne jordarter refererer til legeringen som dannes ved å smelte ferrosilisium, kalsium, magnesium, sjeldne jordarter, etc. Det er en god nodulizer og har sterke deoksidasjons- og avsvovlingseffekter.Ferrosilisium, sjeldne jordmalmer og metallmagnesium er de viktigste råvarene for produksjon av sjeldne jordarters magnesium ferrosilisiumlegeringer.Produksjonen av magnesiumferrosilisiumlegering av sjeldne jordarter utføres i nedsenket lysbueovn, som bruker mye strøm, og den kan også produseres av mellomfrekvensovn.

jern3

Sjeldne jordarters magnesiumferrosilisiumlegering refererer til legeringen fremstilt ved å tilsette kalsium, magnesium og sjeldne jordarter til ferrosilisium.Det kalles også nodulizer av magnesiumlegering.Det tilsettes som nodulizer i produksjonen av duktilt jern for å endre flakgrafitt til sfærisk grafitt.Det kan forbedre styrken til støpejern betydelig, og har samtidig funksjonene avgassing, avsvovling og deoksidering.Bruken i metallurgi og støperiindustri øker dag for dag.Blant dem er magnesium det viktigste sfæroidiserende elementet, som har en direkte innvirkning på den sfæroidiserende effekten av grafitt.

jern4

 

Rare earth magnesium ferrosilisium legering er en grå-svart fast stoff, som er laget av ferrosilisium som råmateriale, og forholdet mellom kalsium, magnesium og sjeldne jordarter er justert til det optimale området for å få det til å reagere jevnt.Støpetykkelsen for hver klasse av magnesiumferrosilisiumlegering av sjeldne jordarter overstiger ikke 100 mm;standard partikkelstørrelse for sjeldne jordarters magnesiumferrosilisiumlegering er 5 ~ 25 mm og 5 ~ 30 mm.I henhold til forskjellige formål kan kunder spesifisere spesiell granularitet, for eksempel: 5-15 mm, 3-25 mm, 8-40 mm, 25-50 mm, etc.

jern5

Magnesiumferrosilisiumlegering av sjeldne jordarter er en av de viktigste råvarene for jern- og stålindustrien.

1. Nodulizer, vermikulært middel og inokuleringsmiddel for støpejern.Magnesiumferrosilisiumlegering av sjeldne jordarter, også kjent som nodulizer av magnesiumlegering, er et godt inokuleringsmiddel med høy mekanisk styrke og sterke deoksidasjons- og avsvovlingseffekter.

2. Tilsetningsstoffer for stålproduksjon: lett sjeldne jordarters magnesiumferrosilisiumlegering brukt i produksjonen av nodularizers, vermicularizers og inokuleringsmidler, og også brukt som additiver og legeringsmidler i produksjonen av stål og jern.Den brukes til raffinering, deoksidering, denaturering, nøytralisering av skadelige urenheter med lavt smeltepunkt (Pb, arsen, etc.), fast løsningslegering, dannelse av nye metallforbindelser osv. for å rense stål.


Innleggstid: 16. mai 2023