ANYANG ZHAOJIN FERROALLOY FERRO SILICON 72 OG 75

75/72 ferrosilisium er en jernholdig legering som brukes i store mengder og har svært lyse bruksområder i metallurgisk industri.I stålindustrien brukes det hovedsakelig som et deoksideringsmiddel og legeringsmiddeltilsetning.I støperiindustrien kan ferrosilisium brukes som inokuleringsmiddel og sfæroidiseringsmiddel.
Det brede spekteret av bruksområder, lave priser og utmerkede smelteeffekter gjør forbruket av ferrosilisium svært stort.Som en stor produsent og forbruker av ferrosilisium har landet mitt en årlig produksjon på rundt 5 millioner tonn ferrosilisium, og forbruket av ferrosilisium øker også år for år.
75 ferrosilisium og 72 ferrosilisium er de to mest brukte kvalitetene av ferrosilisium.Det er en liten forskjell i silisiuminnhold mellom de to.

75 Ferrosilisium, også kjent som 75A Ferrosilisium, refererer til ferrosilisium med et silisiuminnhold på mer enn eller lik 74%.

72 Ferrosilisium, eller 75B Ferrosilisium, refererer til ferrosilisium med et silisiuminnhold på omtrent 72 %.

Anyang Zhaojin Ferroalloy er en førsteklasses leverandør av 75/72 ferrosilisium.Leveransen kommer fra kraftige ferrolegeringsprodusenter i Ningxia og Indre Mongolia.Førstehåndsforsyning, førstehåndspris, direktesalg fra fabrikken.Samtidig har Anyang Zhaojin Ferroalloy dype prosesseringsevner og kan behandle og tilpasse ferrosilisiumpartikler og pulverprodukter av forskjellige størrelser i henhold til kundenes behov.

Produktspesifikasjoner for ferrosilisiumgranulat inkluderer: 1-3 mm, 2-6 mm, 3-8 mm, 8-15 mm og andre ferrosilisiumgranuler.

Produktspesifikasjoner for ferrosilisiumpulver inkluderer: 320 mesh, 200 mesh, 60 mesh, 0,2 mm og annet ferrosilisiumpulver.


Innleggstid: Jan-05-2024